A Total War Saga: TROY, gratuit acum pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 13.08.2020
A Total War Saga: TROY, gratuit acum pe Epic Games Store

A Total War Saga: TROY, noul joc al seriei de strategie Total War, este acum disponibil pe PC și, mai mult, poate fi descărcat complet gratuit în primele 24 de ore. Astfel, până vineri, 14 august 2020, la ora 16:00, puteți revendica A Total War Saga: TROY prin Epic Games Launcher, iar acesta se va atașa contului dvs. de Epic Games Store și va putea fi descărcat și jucat oricând veți dori.

A Total War Saga: TROY poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 14 august 2020, la ora 16:00, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/a-total-war-saga-troy/home și apăsând butonul marcat “Get”.

După expirarea acestui termen, A Total War Saga: TROY va putea fi cumpărat de pe Epic Games Store în schimbul a 49,99€, o ediție pentru Steam urmând să fie disponibilă abia din 13 august 2021. Atenție însă: după spusele celor de la SEGA și The Creative Assembly, componentele multiplayer ale celor două variante (Epic Games Store și Steam) nu vor fi compatibile între ele, iar posesorii jocului de pe serviciul Epic nu vor putea juca împreună cu cei care îl dețin pe Steam sau viceversa.

Serie foarte apreciată de fanii jocurilor de strategie

Seria Total War și-a creat un renume în rândurile pasionaților de strategii, câștigând chiar și prestigiosul premiu BAFTA, grație combinării ingenioase a elementelor de tactică, gestiune și strategie desfășurate pe ture cu conflictele de proporții ce au loc în timp real. De această dată, A Total War Saga: TROY va aduce în prim plan legendarul război troian al Epocii de Bronz: jucătorii vor putea controla pe câmpul de bătălie eroi precum Ahile sau Hector, fie pentru a apăra cetatea Troiei, fie pentru a o șterge de pe fața pământului.

A Total War Saga: TROY este disponibil, începând de astăzi, pentru PC prin Epic Games Store și, în primele 24 de ore, poate fi obținut în mod gratuit.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News