VIDEO: Un luptător de MMA vrea să demonstreze că artele marţiale sunt o „înşelătorie”

Autor: Alex Manole | 01.01.2021
VIDEO: Un luptător de MMA vrea să demonstreze că artele marţiale sunt o „înşelătorie”
Foto: captură de ecran

Xu Xiaodong este un luptător de MMA și streamer care susţine că artele marţiale sunt o „înşelătorie” şi nu te ajută să te aperi în caz de nevoie.

După ce în trecut a „şters pe jos” cu un autoproclamat maestru tai chi, Xu, poreclit „Câinele Nebun” a luptat cu un maestru Kung Fu „neînvins”, Ding Hao.

Citește și: Ce ne jucăm în 2021? Iată ce jocuri vor fi lansate în cursul acestui an

Deşi Ding abia dacă l-a lovit o dată cu pumnul pe Xu, care l-a doborât de şase ori pe „maestru” la podea, arbitrul a declarat că meciul a fost egal, spre nemulţumirea internauţilor.

Xu este și un streamer popular. El deține canalul Brother Dong’s Hot Takes, care are 348.000 de abonați. Luptătorul MMA înregistrează episoadele în Beijing, apoi le trimite unui prieten din SUA care le încarcă pe platforma video deținută de Google, care nu este disponibilă în China.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

CITEȘTE ȘI:

Zlatan Ibrahimovic le-a arătat jurnaliştilor telefonul său. SURPRIZA pe care au avut-o când l-a deschis. „Tipic Zlatan! Mă aşteptam…”

Star Wars: Squadrons, lupte cu nave spațiale în universul Războiului Stelelor

The Falconeer, lupte aeriene alături de şoimi gigantici

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii
  • Viorel marcu spune:

    Un mare maestru de arte martiale,are nevoie de 5 hai 7 minute sa-l faca zob pe luptatorul MMA Am vazut cu ochi mei ce inseamna mare maestru in arte martiale. Cred ca meciul de care se face vorbire ,a fost demonstrativ.

  • Teroristul Pasnic spune:

    E la „oha”! Daca astia sint luptatori atunci Remy Boniansky e asistentul lui Măruță!