The Last of Us Sezonul 2: a fost aleasă actrița pentru cel mai controversat rol

Autor: Cosmin Aionita | 10.01.2024
The Last of Us Sezonul 2: a fost aleasă actrița pentru cel mai controversat rol
Foto: IGN

The Last of Us a fost unul dintre cele mai apreciate seriale TV ale anului trecut, colaborarea dintre PlayStation Productions și HBO bucurându-se atât de aprecieri din partea criticilor de specialitate, cât și din partea publicului. În aceste condiții, realizarea unui al doilea sezon era doar o chestiune de timp.

Având în vedere că filmările pentru al doilea sezon The Last of Us sunt planificate pentru acest an, premiera urmând să fie difuzată în 2025, fanii au rămas cu o singură întrebare apăsătoare: cine o va interpreta pe Abby, cel de-al doilea personaj jucabil din The Last of Us Part II, jocul pe baza căruia este construit scenariul pentru al doilea sezon al serialului. O astfel de alegere devine și mai problematică dacă luăm în calcul rolul extrem de controversat jucat de Abby în povestea jocului și antipatia pe care o poartă o bună parte din fanii seriei pentru acest personaj.

Ei bine, HBO și studioul Naughty Dog au făcut marele anunț, dezvăluind că actrița Kaitlyn Dever (Ticket to Paradise, Justified) a fost aleasă pentru rolul controversatei Abby în serialul The Last of Us. Aceasta se va alătura distribuției deja consacrate, cu Pedro Pascal (Narcos, The Mandalorian) și Bella Ramsey (Lyanna Mormont din serialul Game of Thrones) în rolurile lui Joel și Ellie.

Procesul nostru de a alege actorii pentru al doilea sezon a fost identic cu cel pentru primul sezon: căutăm actori de clasă mondială care pot întruchipa sufletele personajelor din materialul sursă. Nimic nu contează mai mult decât talentul și suntem încântați să ni se alăture o actriță atât de apreciata precum Kaitlyn, pe lângă Pedro, Bella și restul familiei noastre.

– Neil Druckmann (producător executiv al serialului The Last of Us), Craig Mazin (showrunner al serialului The Last of Us)

Primul sezon al serialului The Last of Us este disponibil pentru vizionare în România prin intermediul serviciului HBO Max. În privința seriei de jocuri video, următoarea lansare importantă este The Last of Us Part II Remastered, așteptată pentru PlayStation 5 pe 19 ianuarie 2024.

Sursa: Naughty Dog Twitter / X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News