Când se lansează Uncharted: Legacy of Thieves Collection pe PC? Epic Games Store oferă răspunsul

Autor: Cosmin Aionita | 25.04.2022
Când se lansează Uncharted: Legacy of Thieves Collection pe PC? Epic Games Store oferă răspunsul
Foto: Sony Interactive Entertainment

În momentul în care a dezvăluit această colecție, Sony a promis că Uncharted: Legacy of Thieves Collection va fi lansată în 2022 pentru PlayStation 5 și, mai apoi, pentru PC. Ediția pentru PlayStation 5 a colecției și-a făcut deja apariția la începutul anului, la timp pentru a „prinde” și lansarea noului film Uncharted cu Tom Holland și Mark Wahlberg. A rămas doar întrebarea inevitabilă legată de data/perioada de apariție a colecției Uncharted pe PC.

Ei bine, Epic Games Store risipește și acest mister, printr-o proaspătă actualizare a listei celor mai importante jocuri așteptate pe PC în cursul anului 2022. Astfel, pe lângă titluri precum Evil Dead – The Game (așteptat pe 13 mai 2022), Saints Row (programat pentru 23 august 2022) sau Forspoken (11 octombrie 2022), este amintit și Uncharted: Legacy of Thieves, cu data de lansare pe PC programată pentru 20 iunie 2022.

Uncharted PC
Foto: Epic Games Store

Pe paginile oficiale de Steam și Epic Games Store ale colecției Uncharted: Legacy of Thieves nu este pomenit încă acest termen, însă avem de-a face cu aceeași dată de lansare – 20 iunie 2022 – menționată și de un leak de pe SteamDB.

Colecția Uncharted: Legacy of Thieves Collection include versiuni remasterizate ale jocurilor Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: The Lost Legacy, acestea urmând să fie primele titluri ale seriei ce-și fac apariția și pentru PC. Momentan nu știm ce îmbunătățiri grafice sau de altă natură vor fi aduse de versiunea pentru PC a acestei colecții.

Conform Epic Games Store, Uncharted: Legacy of Thieves va fi lansat pentru PC pe 20 iunie 2022. Colecția este deja disponibilă pe PlayStation 5.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News