A început Black Friday și pe Origin. Ce reduceri sunt oferite

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2021
A început Black Friday și pe Origin. Ce reduceri sunt oferite
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts se alătură companiilor din industria gaming-ului ce propun promoții cu ocazia perioadei de Black Friday, oferind acum o serie de reduceri demne de luat în seamă pentru jocurile de PC comercializate prin intermediul platformei Origin.

Spre exemplu, titluri noi precum FIFA 22 (35,99€), Madden NFL 22 (29,99€) sau Mass Effect Legendary Edition (34,79€) beneficiază de prețuri reduse cu 40%-50%.

Alte oferte interesante includ It Takes Two, disponibil în schimbul a 24,79€, Star Wars Jedi: Fallen Order, oferit la 14,79€, sau Command & Conquer Remastered Collection, disponibil pentru numai 9,99€.

Jocuri la numai 5€

Nu lipsesc nici jocuri mai vechi, precum Star Wars: Battlefront II, Need for Speed: Payback, Dead Space, Unravel Two sau Mass Effect: Andromeda, fiecare dintre acestea fiind disponibil pentru doar 4,99€.

Numeroase alte titluri sunt incluse în promoția Black Friday de pe Origin, sugestia noastră fiind să cercetați cu atenție oferta completă a celor de la Electronic Arts, reducerile urmând să fie valabile până pe 30 noiembrie 2021.

De asemenea, o parte dintre jocurile Electronic Arts sunt disponibile la prețuri reduse și pentru consolele PS4 și PS5, prin intermediul campaniei de Black Friday a celor de la PlayStation.

Black Friday Origin

Sursa: Origin

Urmărește Go4Games.ro pe Google News