Amazon Prime Video își dorește să transforme God of War într-un serial TV

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2022
Amazon Prime Video își dorește să transforme God of War într-un serial TV

Cei de la Sony par hotărați să-și transforme toate proprietățile intelectuale din domeniul jocurilor video în hituri pe micile și marile ecrane. După The Last of Us și Uncharted, Deadline informează că Amazon Prime Video negociază cu Sony Pictures Television și PlayStation Productions pentru realizarea unui serial TV bazat pe seria God of War.

Deși nu a sosit încă o confirmare oficială din partea celor implicați direct, conform surselor celor de la Deadline, de serialul God of War urmează să se ocupe Mark Fergus și Hawk Ostby (creatori și producători executivi ai serialului The Expanse), alături de Rafe Judkins (producător executiv al seriei The Wheel of Time), alături de Sony Pictures Television și PlayStation Productions.

Deadline este publicația care a dezvăluit și viitorul serial Twisted Metal, la rândul său bazat pe o serie de jocuri PlayStation. Acesta a fost deja achiziționat de serviciul de streaming Peacock și-l va avea în rolul principal pe actorul Anthony Mackie. De asemenea, PlayStation Productions colaborează cu HBO pentru realizarea serialului The Last of Us, cu Pedro Pascal (Joel) și Bella Ramsey (Ellie). Nu în ultimul rând, proaspăt lansatul film Uncharted, cu Tom Holland și Mark Wahlberg în rolurile principale, s-a bucurat de succes, producătorii fiind convinși că vor realiza și o continuare.

Odată cu creșterea în popularitate a filmelor și serialelor bazate pe jocuri video (Netflix are în lucru un serial Resident Evil, Paramount+ va fi casa serialului Halo), cei de la studiourile Amazon par dispuși să investească agresiv în acest domeniu. Deja au achiziționat drepturile pentru viitorul serial Fallout (cu Walton Goggins) și dezvoltă un proiect bazat pe populara serie Mass Effect.

Sursa: Deadline

Urmărește Go4Games.ro pe Google News