Când se lansează și cât costă Xbox Series X și Xbox Series S. Un nou as în mâneca Microsoft

Autor: Cosmin Aionita | 09.09.2020
Când se lansează și cât costă Xbox Series X și Xbox Series S. Un nou as în mâneca Microsoft

După ce a anunțat ieri noul Xbox Series S, fratele “mai mic” al Xbox Series X, Microsoft a revenit astăzi, dezvăluind detaliile mult așteptate despre acest console: data apariției și prețul acestora. Mai exact, când se lansează și cât costă Xbox Series X și Xbox Series S.

După cum preconizam, atât Xbox Series X, cât și Xbox Series S vor fi disponibile simultan, începând cu 10 noiembrie 2020! Consola mai ieftină, Xbox Series S, va avea un preț echivalent cu 299$, în timp ce sistemul mai puternic – Xbox Series X – va costa echivalentul a 499$!

Precomenzile pentru consolele Xbox Series X și Xbox Series S vor putea fi plasate începând cu 22 septembrie 2020.

EA Play, inclus în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate

Odată cu lansarea noii generații de console Xbox, abonații Xbox Game Pass Ultimate vor primi un nou bonus. Pe lângă accesul la o selecție de peste 100 de jocuri atât pentru console, cât și pentru PC, dar și posibilitatea de a juca online pe consolele Xbox (Xbox Live Gold), serviciul Xbox Game Pass Ultimate va include și acces complet la serviciul EA Play, fără niciun cost suplimentar.

Abonații EA Play beneficiază de “The Vault”, o colecție de jocuri de la Electronic Arts, precum The Sims 4, Need for Speed Heat, Titanfall 2, ce primește update-uri în fiecare lună. Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Play oferă o reducere de preț de 10% pentru orice achiziție digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora.

De asemenea, abonații EA Play au acces la noile apariții ale companiei cu o săptămână înainte de lansare, sub forma unor versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca opțiuni oferite. Progresul realizat în aceste ediții trial va face trecerea către versiunile complete, dacă abonatul decide să le achiziționeze.

Noul Assassin’s Creed, titlu de lansare pentru Xbox Series X și Series S

Ubisoft a confirmat, de asemenea, că noul Assassin’s Creed Valhalla va fi disponibil drept titlu de lansare pentru noua familie de console Xbox Series X și Xbox Series S.

Astfel, Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat, pe plan global, pe 10 noiembrie 2020, jocul urmând să fie disponibil, în prima etapă, pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4 și PC (Epic Games Store și Uplay). Jocul își va face apariția și pentru PlayStation 5, în momentul în care noua consolă Sony va fi lansată pe piață.

Mai mult, Assassin’s Creed Valhalla va beneficia de optimizări suplimentare pentru Xbox Series X, jocul urmând să ruleze pe această consolă în rezoluție 4K nativă, cu un framerate de 60 de cadre pe secundă.

Așadar, am aflat când când se lansează și cât costă Xbox Series X și Xbox Series S: 10 noiembrie 2020, la prețurile de 299$, respectiv 499$. Mingea este în curtea celor de la Sony acum.

Sursa: Xbox Wire, Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News