Când va avea loc Xbox Games Showcase, event-ul digital dedicat consolei Xbox Series X

Autor: Cosmin Aionita | 07.07.2020
Când va avea loc Xbox Games Showcase, event-ul digital dedicat consolei Xbox Series X

Microsoft a confirmat data și ora când va avea loc event-ul digital Xbox Games Showcase: 23 iulie 202, începând cu 19:00 (ora României). Cei de la Microsoft promit astfel un eveniment major dedicat jocurilor realizate chiar de către echipele interne Xbox Game Studios pentru viitoarea consolă Xbox Series X. Xbox Games Showcase va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4games.

După ce a confirmat când va avea loc Xbox Games Showcase, Microsoft a anunțat că prezentarea digitală propriu-zisă va fi precedată de un așa-zis pre-show introductiv, ce va fi susținut de Geoff Keighley pe YouTube.

Pe lângă Halo Infinite, ce va fi lansat concomitent cu noua consolă, ar urma să aflăm și ce jocuri de nouă generație pregătesc studiouri precum Playground Games (seria Forza Horizon, se zvonește că ar lucra la un nou Fable) sau recent înființatul The Initiative (se zvonește că lucrează la un reboot al seriei Perfect Dark).

Nu în ultimul rând, în cadrul acestui eveniment, ar trebui să aflăm data de lansare a consolei Xbox Series X și prețul acesteia.

Chiar în mijlocul Summer Games Fest Demo Event

După cum se zvonea, Xbox Games Showcase va avea loc chiar în mijlocul săptămânii dedicate Summer Games Fest Demo Event, o “expoziție digitală” de versiuni demo, ce vor putea fi jucate pe consolele Xbox One în perioada 21 – 27 iulie 2020.

Microsoft promit astfel că peste 60 de versiuni demo pentru jocuri viitoare vor putea fi încercate în cadrul Summer Games Fest Demo Event, acestea urmând să fie disponibile pe Xbox One numai în această perioadă, prin intermediul dashboard-ului consolei.

Iulie este o lună bogată în privința noutăților

Tot în iulie vor avea loc show-uri similare pregătite de trei publisheri importanți: Devolver Digital, Ubisoft și Bandai Namco Entertainment.

Devolver Direct, evenimentul celor de la Devolver Digital, va fi difuzat pe 11 iulie 2020, de la 22:00 (ora României). Publisher-ul promite dezvăluiri ale unor jocuri noi, secvențe de gameplay, anunțarea anumitor date de lansare, precum și prezența unor invitați speciali.

Denumit Ubisoft Forward, event-ul digital al Ubisoft se va desfășura pe 12 iulie 2020, cu începere de la 22:00 (ora României). Ubisoft Forward va fi realizat în stilul conferințelor de presă de la E3 și va găzdui noi dezvăluiri de jocuri, de noutăți, prezentări și multe altele.

Play Anime Live, event-ul digital pregătit de Bandai Namco Entertainment, va avea loc pe 23 iulie 2020, cu începere de la 2:00 dimineața (ora României). Pe lângă dezvăluiri și trailere, Bandai Namco Entertainment pregătește pentru acest event și o sesiune de întrebări și răspunsuri cu producătorii, dar și tombole, giveaway-uri și alte suprize.

Toate cele trei event-uri vor putea fi urmărite, în direct, pe Go4games.

Sursa: Xbox Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News