Days of Play 2021 aduce reduceri la cele mai cunoscute jocuri pentru PS4 și PS5

Autor: Cosmin Aionita | 27.05.2021
Days of Play 2021 aduce reduceri la cele mai cunoscute jocuri pentru PS4 și PS5
Foto: PlayStation România

Sony Interactive Entertainment a dat startul campaniei de promoții Days of Play 2021, ce se va desfășura atat pe PlayStation Store, cat și în magazinele retailerilor parteneri. Astfel, până pe 9 iunie 2021, gamerii se pot bucura de reduceri semnificative la o gamă variată de jocuri pentru PS4 și PS5.

Spre exemplu, emblatica serie The Last of Us poate fi obținută de pe PlayStation Store la prețurile de 44,95 lei (pentru primul titlu), respectiv 146,15 lei (pentru al doilea titlu din serie, ce tocmai a primit un update care optimizează jocul pentru PlayStation 5).

Iubitorii de jocuri cu mașini pot obține ediția fizică a jocului Gran Turismo Sport la prețuri ce pornesc de la 49 lei în magazinele de profil din România. De asemenea, ediția fizică a jocului God of War, legendara aventură a lui Kratos pentru PlayStation 4, este disponibilă în magazine la un preț similar.

Primele reduceri pentru jocuri de PS5

De asemenea, este pentru prima oară când promoțiile Days of Play aduc reduceri de prețuri și pentru cele mai noi jocuri de PS5.

Excelentul Marvel’s Spider-Man: Miles Morales este disponibil în ediție dublă (ce include atât versiunea pentru PS4, cât și cea next-gen pentru PS5), pe PlayStation Store, la un preț de 240,61 lei, în timp ce Sackboy: A Big Adventure, un joc complet localizat în limba română, poate fi obținut în format fizic la prețuri ce pornesc de la 239 lei.

Din oferta nu lipsește nici excelentul remake Demon’s Souls pentru PlayStation 5, a cărui versiune fizică poate fi obținută la prețuri ce pornesc de la 239 lei.

Pentru lista completă a jocurilor incluse în promoția de Days of Play 2021 puteți accesa PlayStation Store, dar și ofertele magazinele online din România.

Sursa: PlayStation România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News