S-a dat startul la reducerile de iarnă de pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 23.12.2020
S-a dat startul la reducerile de iarnă de pe Steam

După cum ne-au obișnuit în fiecare an, în perioada sărbătorilor, cei de la Valve au dat startul la reducerile de iarnă pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri (mult) mai mici până pe 5 ianuarie 2021.

Pe prima pagină a Steam, printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum Halo: The Master Chief Collection, Grand Theft Auto V, Mafia Definitive Edition, Resident Evil 3, Control: Ultimate Edition, Sea of Thieves, Metro Exodus, Black Mesa: Definitive Edition, Hades, Battlefield V, The Evil Within 2, RAGE 2 sau Serious Sam 4 la prețuri reduse cu până la 90%.

Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

reducerile de iarnă Steam

Jocurile românești, la prețuri reduse

Din campania de reduceri de iarnă de pe Steam nu lipsesc nici jocurile realizate în România.

Spre exemplu, titlul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, dezvoltat de studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat acum pentru numai 5,99€, cel mai scăzut preț oferit până acum pentru acest joc.

De asemenea, Gray Dawn, thriller-ul cu tematică religioasă produs de studioul Interactive Stone, poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 3,35€, cu o reducere de 80% față de prețul de bază.

Nu în ultimul rând, recentul first person shooter PositronX este disponibil în această perioadă, pe Steam, la un preț de numai 15,99€.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News