Un review la un joc de Xbox a devenit viral: Am cumpărat jocul pentru a-i da o stea

Autor: Adrian Popa | 23.08.2021
Un review la un joc de Xbox a devenit viral: Am cumpărat jocul pentru a-i da o stea
Foto: Pixabay

Review-ul publicat de un gamer la un joc pentru Xbox a devenit viral. Mesajul a fost sesizat de un utilizator de Xbox Store, care a făcut o poză pe care a publicat-o ulterior pe Reddit.

În review, gamerul explică de ce i-a dat jocului doar o stea din cinci posibile. „Nu voi juca acest joc. Am cumpărat jocul pentru a-i da o stea. Unul dintre dezvoltatori s-a culcat cu soția mea. Luați-mi banii. Mi-ați luat restul”.

Pe Reddit, postarea a primit 93.000 de aprecieri și a generat sute de comentarii.

Jocul, al cărui nume nu îl știm, are, după cum se vede în imagine, ca publisher compania PlayWay. Aceasta are în portofoliu titluri precum „Car Mechanic Simulator 2021”, „Uboat”, „Farm Manager 2021” sau „Cooking Simulator”.

Răzbunările gamerilor pot fi „crude”

Acum câțiva ani un tânăr a arătat cum s-a răzbunat pe fosta logodnică care l-a înșelat cu cel care trebuia să-i fie cavaler de onoare la nunta lor.

După ce s-a mutat din casă, femeia i-a cerut fostului logodnic să-i trimită o consolă video Wii uitată acolo de fostul cavaler de onoare, actualmente iubitul ei.

Tânărul a promis că le trimite dispozitivul. Cu această ocazie i-a venit şi o idee de răzbunare „diabolică”.

Bărbatul a cumpărat 600 de coliere din plastic (şoricei), bandă adezivă foarte puternică, un senzor, plasă de metal şi bandă adezivă foarte puternică. A folosit toate aceste materiale pentru a împacheta consola şi accesoriile într-un colet.

CITEȘTE ȘI:

Descoperire neașteptată făcută într-o placă video RTX 3090 de 1.500 de dolari

Studiu: Unul din trei bărbați aleg personaje femele în jocuri

Cât vor plăti proprietarii de Mercedes-Benz EQS pentru a juca Tetris în mașina electrică

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii