Urmărește în direct Xbox Games Showcase, event-ul digital dedicat jocurilor pentru Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 23.07.2020
Urmărește în direct Xbox Games Showcase, event-ul digital dedicat jocurilor pentru Xbox

Astăzi, 23 iulie 2020, începând cu 19:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct “Xbox Games Showcase”, evenimentul digital pe care Microsoft il pregateste pentru prezentarea jocurilor ce urmeaza sa fie lansat pe platformele Xbox, inclusiv viitoarea consola Xbox Series X.

“Xbox Games Showcase” se va concentra pe jocurile pregatite chiar de catre propriile studiouri din “curtea” celor de la Microsoft – Xbox Game Studios – pentru platformele Xbox: familia Xbox One, noile console Xbox Series X, dar si PC-urile echipate cu Windows 10.

Pe lângă Halo Infinite, ce va fi lansat concomitent cu noua consolă, ar urma să aflăm și ce jocuri de nouă generație pregătesc studiouri precum Playground Games (seria Forza Horizon, se zvonește că ar lucra la un nou Fable) sau recent înființatul The Initiative (se zvonește că lucrează la un reboot al seriei Perfect Dark).

Nu în ultimul rând, desi oficiall Microsoft au avertizat ca nu ar trebui sa ne asteptam la altceva in afara de jocuri în cadrul acestui eveniment, s-ar putea sa aflam si detalii despre data de lansare a consolei Xbox Series X sau prețul acesteia.

Fără titluri exclusive pentru Xbox Series X și cu accentul pus pe abonamentul Xbox Game Pass

Recent, Microsoft a stopat producția modelelor de console Xbox One X și Xbox One S All-Digital Edition, pregătind astfel “terenul” pentru apariția noului Xbox Series X.

De asemenea, conform lui Phil Spencer (conducatorul diviziei Xbox), toate titlurile produse de propriile echipe din cadrul Xbox Game Studios în următorii doi ani vor fi disponibile atât pentru vechile console Xbox One (modelul original, precum și modelele S, X și S All-Digital Edition), cât și pentru noul Xbox Series X, dar și pentru PC-urile echipate cu Windows 10. Astfel, noua consola nu va beneficia de jocuri exclusive.

Mai mult, Spencer a confirmat nu doar lansarea în septembrie 2020 a propriului serviciul de game streaming Project xCloud (concurența directă pentru Google Stadia sau NVIDIA GeForce Now), cât și integrarea acestuia în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate.

Astfel abonații acestui serviciu, fără să plătească în plus, vor avea acces la toate creațiile noi ale Xbox Game Studios, printre care și Halo Infinite, pe orice dispozitiv doresc, prin streaming, fără a avea nevoie de o consolă Xbox sau de un PC de gaming.

Sursa: Xbox YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News