VIDEO: Tanc rusesc de 4 milioane de dolari, distrus de o dronă care costă cât o consolă PlayStation

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2024
VIDEO: Tanc rusesc de 4 milioane de dolari, distrus de o dronă care costă cât o consolă PlayStation
Foto: Captură din video

În ciuda numeroaselor măsuri luate de țările și companiile occidentale împotriva atacatorilor, invazia armata a Ucrainei de către Rusia continuă și astăzi. Iar în astfel de condiții de război, cei care iau parte la ostilități pe câmpul de luptă trebuie să dea dovadă de inventivitate pentru a putea supraviețui.

Astfel, din păcate, imaginile cu tancurile rusești distruse de dronele ucrainene au devenit o obișnuință în ultimii doi ani. Cele mai recente astfel de secvențe prezintă eliminarea eficientă a unui tanc rusesc T-80BVM în prima linie a frontului din orașul Avdiivka, cu ajutorul unei astfel de drone, și pot fi urmărite în clipul de mai jos.

Aspectul mai interesant este legat de costurile celor două mașinării de război: în timp ce modelul T-80BVM este unul modernizat, cu o valoare estimată de aproximativ 4 milioane de dolari, costul dronei folosite de armata ucraineană nu depășește 500 de dolari, același preț la care puteți găsi, în magazinele de specialitate, o consolă de jocuri PlayStation 5, spre exemplu.

Sursa: Igor Sushko X / Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News