Când se lansează Resident Evil Village Gold Edition și Winters’ Expansion

Autor: Cosmin Aionita | 24.10.2022
Când se lansează Resident Evil Village Gold Edition și Winters’ Expansion
Foto: Capcom

Capcom a revenit cu noi detalii legate de versiunea Gold Edition a jocului Resident Evil Village și noul capitol de poveste Winters’ Expansion. Atât ediția Gold (care include expansion-ul), cât și expansion-ul separat (pentru cei care dețin deja jocul) vor fi disponibile începând cu 28 octombrie 2022, în variante pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (via Steam).

Jucătorii care aleg să plaseze o precomandă vor primi costumul Street Wolf Outfit, ce va putea fi folosit de eroina Rose Winters pe parcursul expansion-ului. De asemenea, Resident Evil Gold Edition va beneficia și de o versiune demo, ce va include și proaspătul mod Third Person, și va permite încercarea campaniei pentru o perioadă de 60 de minute. Acest demo va fi disponibil înainte de lansarea programată pentru 28 octombrie.

Re:Verse se lansează în sfârșit

De asemenea, Resident Evil Re:Verse, experiența multiplayer gratuită promisă posesorilor jocului Resident Evil Village, debutează chiar începând de astăzi și va fi disponibilă în format Early Access până pe 26 octombrie.

Apoi, varianta completă a jocului va fi lansată concomitent cu Resident Evil Village Gold Edition, pe 28 octombrie, și va oferi suport pentru multiplayer cross-play între toate platformele pe care jocul urmează să fie disponibil. ReVerse va primit conținut nou în viitor, precum personaje jucabile suplimentare, creaturi de înfruntat, hărți noi, costume și misiuni de tip challenge.

Resident Evil vine și pe Mac și Nintendo Switch

Nu în ultimul rând, pe 28 octombrie, Resident Evil Village va sosi și pe două noi platforme: Mac (nativ pentru dispozitivele echipate cu procesoarele Apple M1 și M2) și Nintendo Switch (într-o ediție bazată pe streaming-ul din Cloud). Winters’ Expansion va sosi pentru ediția Cloud de Nintendo Switch pe 2 decembrie.

De asemenea, Nintendo Switch va primi ediții Cloud și pentru remake-urile Resident Evil 2 (11 noiembrie 2022), Resident Evil 3 (18 noiembrie), precum și pentru Resident Evil 7 Biohazard (16 decembrie).

Sursa: Capcom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News