Halo 3 va fi lansat pentru PC. Care îi sunt cerințele de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2020
Halo 3 va fi lansat pentru PC. Care îi sunt cerințele de sistem

Microsoft continuă să ofere titlurile întreagii serii Halo și pe PC: Halo 3, primul joc al seriei lansat pentru Xbox 360, va fi disponibil și pentru PC începând cu 14 iulie 2020! Acesta va putea fi obținut fie ca parte a bundle-ului Halo: The Master Chief Collection, fie separat, din mai multe surse.

Halo 3 a fost primul joc al seriei dezvoltat de studioul Bungie special pentru consolele Xbox 360, proaspat aparute la acea vreme. Versiunea pentru PC, realizată în colaborare cu Saber Interactive, va aduce suport pentru rezoluții înalte (4K), monitoare ultra-wide, framerate de 60 de cadre pe secundă (sau mai ridicat), FOV ajustabil și multe altele.

Inclus în abonamentul Xbox Game Pass

Abonații serviciului Xbox Game Pass pentru PC beneficiază de acces gratuit la toate titlurile incluse în Halo: The Master Chief Collection, deci și la Halo 3, pe care îl vor putea descărca prin intermediul aplicației dedicate din Windows 10.

Alternativ, Halo: The Master Chief Collection este disponibil și prin Steam sau Microsoft Store, la un preț echivalent cu 39,99€ (însă redus acum, cu ocazia Steam Summer Sale, la numai 31,99€). În prezent, posesorii versiunii de PC a colecției pot descărca Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary și Halo 2 Anniversary, urmând ca Halo 3 să sosească pe 14 iulie, iar Halo 3: ODST și Halo 4 să fie adăugate, la rândul lor, pe parcursul acestui an.

În mod normal, până la apariția pe piață a noului Halo Infinite, așteptat în perioada sărbătorilor de iarnă din 2020 alături de noua consolă Xbox Series X, toate jocurile incluse în Halo: The Master Chief Collection ar trebui să fie disponibile și pentru PC.

Pentru cei care nu doresc să achiziționeze întregul pachet Halo: The Master Chief Collection pentru PC, Halo 3 va fi disponibil și separat, prin intermediul Steam sau Microsoft Store, la un preț echivalent cu 9,99€.

Cerințe de sistem

Microsoft a făcut publice și cerințele de sistem minime pentru ediția de PC a jocului Halo 3 (necesare pentru a livra 30 de cadre pe secundă în rezoluția 1920×1080):

  • OS: Windows 7
  • Procesor: Intel Core i7-975 sau AMD A12-9800 APU
  • Memorie RAM: 2 GB
  • Video: NVIDIA GeForce GTS 450 sau AMD Radeon R7 Graphics
  • Stocare: 55 GB disponibili

Sursa: Halo 3 Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News