Evenimentul EA Play Live 2020 a fost amânat. Ce alte event-uri au fost reprogramate

Autor: Cosmin Aionita | 08.06.2020
Evenimentul EA Play Live 2020 a fost amânat. Ce alte event-uri au fost reprogramate

Odată cu anularea evenimentelor importante de gaming din această vară, precum E3 2020 sau Gamescom 2020, Electronic Arts confirmase că își va susține propriul eveniment digital EA Play Live 2020 pe 11 iunie 2020 (12 iunie, atunci când converteam la ora României). Totuși, între timp, în Statele Unite ale Americii și-au făcut apariția prostele de stradă masive cauzate de moartea cetățeanului afroamerican George Floyd, ucis în urma unei intervenții prea zeloase a poliției din Minneapolis, iar EA Play Live 2020 a fost amânat.

În aceste condiții, Electronic Arts a considerat ca ar fi mai înțelept să reprogrameze EA Play Live 2020 pentru 19 iunie, de la 2:00 dimineața (ora României). Veți putea urmari EA Play Live 2020 în direct chiar aici, pe Go4games.

Pentru EA Play Live 2020, acum amânat, publisher-ul promite anunțuri noi, premiere mondiale și multe astfel de surprize. Cel mai probabil, vom face cunostință cu selecția de jocuri pe care Electronic Arts o pregătește pentru lansarea consolelor de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X, dintre care nu vor lipsi obișnuitele iterații anuale ale seriilor FIFA sau Madden NFL.

PC Gaming Show și Steam Summer Game Festival, de asemenea amânate

Electronic Arts nu sunt singurii care au decis să-și amâne evenimente digitale de gaming, aceeași strategie fiind aplicată și de Sony în cazul dezvăluirii jocurilor pentru PlayStation 5, dar și de CD Projekt RED, care a reprogramat evenimentul dedicat RPG-ului Cyberpunk 2077.

De asemenea, event-urile PC Gaming Show, Guerrilla Collective Live și Future Game Show au fost reprogramate pentru 13 iunie 2020, iar Steam Summer Game Festival mai întârzie o săptămână, urmând să aiba loc în intervalul 16 – 22 iunie. Anunțat ca parte a Summer Game Fest, Steam Game Festival va permite jucătorilor să încerce, pe Steam, o sumedenie de variante demo și versiuni trial ale unor jocuri mult așteptate.

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News