Când se lansează Resident Evil Village pe iPhone? Pe ce dispozitive iOS va putea fi rulat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 27.09.2023
Când se lansează Resident Evil Village pe iPhone? Pe ce dispozitive iOS va putea fi rulat jocul
Foto: Apple

În cadrul evenimentului de lansare a familiei de telefoane mobile iPhone 15, Capcom ne-a uimit, anunțând că doua dintre titlurile recente ale seriei Resident Evil urmează să fie lansate pe aceste dispozitive. Mai exact, noul cip A17 Pro cu care sunt dotate modelele iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max este suficient de puternic pentru a rula Resident Evil Village și remake-ul Resident Evil 4.

Primul dintre acestea va fi Resident Evil Village, ce urmează să fie disponibil pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile începând cu 30 octombrie 2023. Pe lângă jocul de bază, utilizatorii vor avea ocazia să achiziționeze și pachetul DLC Winters Expansion.

Iar când vine vorba de compatibilitate, Village va rula numai pe noile modele iPhone 15 Pro și Pro Max sau pe tabletele iPad Air și iPad Pro dotate cu cipuri M1 sau mai noi. Pe noile iPhone 15 Pro, jocul RE Village ar trebui să ruleze la un framerate constant de 30 de cadre pe secundă.

De același tratament va beneficia și remake-ul Resident Evil 4, ce urmează să fie lansat pentru telefoanele iPhone și tabletele iPad compatibile până la sfârșitul acestui an.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News