Days of Play: prețuri speciale pentru jocurile și consolele PlayStation. Recomandările Go4Games

Autor: Cosmin Aionita | 29.05.2024
Days of Play: prețuri speciale pentru jocurile și consolele PlayStation. Recomandările Go4Games
Foto: PlayStation România

Ca în fiecare an, începutul verii este sinonim, pentru PlayStation, cu campania Days of Play. Astfel, în perioada 29 mai – 12 iunie 2024, cei de la PlayStation își propun să le ofere gamerilor o veritabilă celebrare a jocurilor video, acompaniată de mult-așteptată campanie de reduceri. Sunt promise tot felul de activități pentru utilizatorii de console PlayStation, oferte și experiențe exclusive, iar, cu cât vă jucați mai mult, cu atât mai multe oportunități veți avea să deblocați recompense speciale. Mai multe detalii despre aceste aspecte ale Days of Play sunt disponibile pe PlayStation Blog.

Evident, zilele Days of Play oferă ocazia fanilor PlayStation să-și achiziționeze și jocurile favorite la prețuri reduse, dar și consolele mult-râvnite sau PlayStation VR2.

Console PlayStation 5 și PS VR2

Pe întreaga durată a campaniei Days of Play, consolele PlayStation 5, precum și headset-urile de realitate virtuală PlayStation VR2 vor beneficia de prețuri speciale. Toate cele trei ediții actuale ale consolei PlayStation 5 – cea cu unitate optică Blu-Ray UltraHD 4K, cea digitală și bundle-ul cu două controllere DualSense incluse – sunt disponibile acum la prețuri reduse.

Astfel, consola PS5 digitală, cu stocare SSD de 1 TB, costă numai 2050 lei, modelul PS5 cu unitate optică Blu-ray UltraHD și stocare SSD de 1TB este disponibil la numai 2450 lei, în timp ce bundle-ul care include consola PS5 cu unitate optică, stocare de 1 TB și un controller DualSense suplimentar poate fi achiziționat pentru numai 2750 lei.

Nu în ultimul rând, casca de realitate virtuală PlayStation VR2, alături de controllerele dedicate PlayStation VR2 Sense, costă sub 2500 lei.

Jocuri PlayStation în variantă fizică

Astfel, în magazinele partenere din rețelele Altex, eMag sau Flanco, veți găsi o selecție dintre titlurile emblematice ale studiourilor PlayStation, disponibile la prețuri speciale în perioada Days of Play. Spre exemplu, mai recentele Marvel’s Spider-Man 2 (review), excelenta continuare a seriei, și Rise of the Ronin (review), aventura open-world în Japonia Feudală, pot fi achiziționate pentru numai 229 lei, respectiv 219 lei.

Nu ar trebui să ratați nici cea mai recentă aventură a spartanului Kratos, din God of War Ragnarok (review), disponibilă atât pentru PlayStation 4 (149 lei), cât și pentru PlayStation 5 (154 lei). Tot pentru ambele generații de console este disponibil și superbul simulator auto Gran Turismo 7 (review), ce poate fi găsit pe parcursul zilelor de promoție la numai 149 lei (PlayStation 4), respectiv 178 lei (PlayStation 5).

Alte jocuri deja clasice pentru PlayStation 5 sunt disponibile, pe parcursul promoției Days of Play, la prețuri foarte bune: The Last of Us Part II Remastered costă numai 149 lei, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (review) este disponibil la 99 lei, iar excelentul Horizon Forbidden West (review) este numai 94 lei.

Prelungiți abonamentele PlayStation Plus la prețuri avantajoase

Ca parte a campaniei Days of Play, până pe 9 iunie 2023, abonații PlayStation Plus își pot prelungi abonamentele la prețuri speciale, reduse cu până la 30% în cazurile anumitor subscripții anuale.

Days of Play
Foto: PlayStation România

Jocuri PlayStation în format digital

Posesorii de edițiilor digitale de console PlayStation 5 sau cei care preferă formatul digital pentru jocuri nu au fost uitați, Days of Play venind cu sute de promoții pe PlayStation Store.

În primul rând, abonații PlayStation Plus, chiar și în varianta de bază Essential, beneficiază de acces gratuit la EA SPORTS FC 24, acest joc putând fi revendicat, în format digital, până pe 18 iunie 2024.

Apoi, și versiunea digitală a jocului Marvel’s Spider-Man 2 este oferită la preț redus (285 lei), în timp ce Final Fantasy VII Rebirth, cel de-al doilea titlu al trilogiei care va marca remake-ul celui mai iubit JRPG din era PS1, este disponibil tot la 285 lei. Entuziasmantul WWE 2K24 (review), care celebrează cea de-a 40-a aniversare a WrestleMania (cel mai cunoscut eveniment Pay-per-view din istoria wrestling-ului profesionist) este disponibil la 266 lei, într-un bundle care conferă acces la versiunile jocului atât pentru PS5, cât și pentru PS4.

Star Wars Jedi: Survivor, poate unul dintre cele mai reușite jocuri recente din universul Războiului Stelelor, costă numai 175 lei, iar Mortal Kombat 1 (review), cel mai recent joc al faimoasei serii, este disponibil la 142 lei. Cei care doresc sa înceapă saga Final Fantasy VII cu primul titlu, dar să treacă și prin expansion-ul Episode Intermission, pot opta pentru bundle-ul Final Fantasy VII Remake Intergrade (review), disponibil la preț foarte accesibil (91 lei).

Nostalgicii titlurilor vechi Assassin’s Creed mai pot da o șansa seriei cu Assassin’s Creed Mirage (review), o reîntoarcere la mecanicile clasice care au consacrat aceste jocuri în era PS3. În schimbul a numai 145 lei, primiți ediția Deluxe a jocului, care include, pe lângă versiunile de PS5 și PS4 ale AC Mirage, o serie de bonus-uri in-game, alături de o carte cu artwork-uri și coloana sonoră, ambele în format digital.

Pasionații de shootere, dar și cei aflați în căutarea unor aventuri single player cu o atmosferă deosebită, pot opta pentru întreaga serie Metro, prin pachetul Metro Saga Bundle. Acesta include atât remasterizările Metro 2033 Redux și Metro Last Light Redux, cât și ediția Gold a mai recentului Metro Exodus (review), totul la un preț excepțional: numai 43 lei.

Cei aflați în căutarea unui titlu horror de calitate se pot opri asupra recentului remake Dead Space (review), care aduce la standardele tehnologice moderne întreaga aventură spațială a inginerului Isaac Clarke de pe nava spațială USG Ishimura. Această reîntâlnire cu necromorfii costă numai 136 lei.

Nu în ultimul rând, dacă vă doriți un joc action/adventure care să pună accentul atât pe poveste, cât și pe atmosferă și prezentare grafică, puteți încerca A Plague Tale: Requiem (review), disponibil pe parcursul acestei campanii la numai 116 lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News