Reduceri de vară pe Steam: mii de jocuri, inclusiv titluri românești, la prețuri accesibile

Autor: Cosmin Aionita | 24.06.2022
Reduceri de vară pe Steam: mii de jocuri, inclusiv titluri românești, la prețuri accesibile
Foto: Valve

După cum ne-au obișnuit în fiecare an, în această perioadă, cei de la Valve au dat startul la reducerile de vară pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri (mult) mai mici până pe 7 iulie 2022.

Pe prima pagină a Steam, printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum The Sims 4, Forza Horizon 5, Sniper Elite 4, Resident Evil Village, Mafia: Definitive Edition sau Tiny Tina’s Wonderlands la prețuri reduse cu până la 90%.

Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Jocurile românești beneficiază de prețuri reduse

Din campania reducerilor de vară de pe Steam nu lipsesc nici jocurile realizate în România.

Spre exemplu, titlul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, dezvoltat de studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat acum pentru numai 2,99€.

Platformer-ul Unbound: Worlds Apart, al studioului bucureștean Alien Pixel, poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 10,99€, cu o reducere de 45% față de prețul de bază.

Nu în ultimul rând, proaspăt lansatul Last Days of Lazarus este disponibil pe Steam, până pe 29 iunie 2022, la un preț redus cu 20%: numai 11,99€.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News