De unde puteți cumpăra PlayStation 5 la cele mai bune prețuri. Reduceri mari pentru jocurile PlayStation

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2023
De unde puteți cumpăra PlayStation 5 la cele mai bune prețuri. Reduceri mari pentru jocurile PlayStation
Foto: PlayStation România

În timp ce producătorii de jocuri, încet dar sigur, și-au îndreptat atenția către noua generație de console, gamerii pasionați suspinau „pe margine”, din cauza disponibilității reduse a acestor mult-dorite dispozitive. Din fericire, acest aspect s-a dovedit a fi o prioritate pentru Sony încă de la începutul acestui an, consolele PlayStation 5 fiind disponibile acum, în cantități suficiente, și în magazinele de specialitate din România.

Spre exemplu, pachetul ce include cea mai recentă revizie a consolei PS5 – „C-Chassis” –, alături de excelentul joc God of War: Ragnarok, poate fi găsit în ofertele unor magazine precum Altex, Media Galaxy, eMAG sau Flanco, la prețul de 3149,90 lei.

Din varii motive, mulți își doresc însă doar consola, fără vreun bundle cu joc inclus: fie că este o decizie de ordin financiar, fie că deja dețin un PlayStation 4 și jocuri pentru PS4 ce beneficiază de upgrade-uri gratuite către edițiile pentru PS5 etc. Ei bine, există o soluție viabilă și pentru această categorie de public: în oferta celor de la Orange România, consola PlayStation 5, fără vreun joc inclus, este disponibilă la prețul de numai 2860,14 lei.

Această ofertă este convenientă și pentru cei care doresc să plătească eșalonat, dar să primească consola acum, mai ales dacă au în plan o potențială înnoire de abonamente de fibră la Orange. Mai mult, dacă sunteți deja abonat Orange, puteți beneficia și de reduceri suplimentare pe baza punctelor Thank You acumulate, acestea fiind valabile atât în magazinele fizice Orange, cât si online.

Reduceri de primăvară la jocurile PlayStation

Și ce este o consolă nou-nouță fără jocurile aferente? Iar acum este o perioadă cât se poate de potrivită pentru a achiziționa un PS5, campania reducerilor de primăvară pentru jocurile PlayStation fiind în plină desfășurare, atât în cazurile titlurilor digitale disponibile prin PlayStation Store, cât și în ceea ce privește jocurile fizice, comercializate de magazinele de profil din România.

Jocuri fizice, pe disc

Spre exemplu, dacă vreți să aflați cum a început saga nordică din God of War (review), jocul fizic în versiunea sa de PS4 (jucabilă și pe PlayStation 5!) este disponibil pentru puțin sub 50 lei. Apoi, excelentul Ghost of Tsushima (review) poate fi achiziționat, în versiunea originală pentru PS4, la un preț accesibil de numai 49 lei. Puteți opta pentru versiunea Director’s Cut nativă pentru PS5, ce include și expansion-ul Iki Island, la sub 180 lei.

Dacă ați urmărit cu sufletul la gură serialul The Last of Us difuzat de HBO, nu aveți voie să ratați seria omonimă de jocuri video. The Last of Us Part I (review), remake-ul pentru PS5, este disponibil sub 250 lei, iar cel de-al doilea joc al seriei, The Last of Us Part II (review) (pentru PS4, jucabil și pe PS5) beneficiază de o reducere generoasă, fiind disponibil la un preț sub 50 lei.

Pasionații de jocuri de acțiune open-world nu ar trebui să rateze Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (review) sau Horizon: Forbidden West (review). Primul, în versiunea sa nativă pentru PS5, este disponibil la sub 80 lei, în timp ce recenta aventură a lui Aloy poate fi achiziționată, în versiune de PS4 cu upgrade gratuit pentru PlayStation 5, pentru puțin sub 150 lei.

Fanii aventurilor de tip Indiana Jones nu ar trebui să treacă cu vederea Uncharted: Legacy of Thieves Collection (review) (disponibil pentru PS5 la sub 100 lei), în timp ce pasionații de cai putere trebuie să încerce superbul Gran Turismo 7 (review) (disponibil pentru PS5 la sub 160 lei), mai ales dacă au de gând să facă pasul către un headset PlayStation VR2.

Nu în ultimul rând, dacă căutați un joc pentru cei mici, Ratchet & Clank: Rift Apart (review), disponibil la sub 100 lei, este cât se poate de potrivit, mai ales în condițiile în care beneficiază și de subtitrări în limba română.

În magazinele românești, reducerile de primăvara pentru jocurile fizice PlayStation ar trebui să dureze până pe 24 aprilie 2023. Puteți consulta ce titluri fizice sunt disponibile la prețuri reduse în ofertele următoarelor magazine: Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco și Sony Center.

Jocuri digitale

În privința jocurilor digitale, oferite la prețuri reduse prin intermediul PlayStation Store, deschidem lista de recomandări cu recentul remake Dead Space (review), o experiență horror complet recreată pentru PS5, disponibilă acum la un preț redus cu 20%. Tot pentru fanii jocurilor horror, vă recomandăm sezonul complet The Dark Pictures Anthology: Season One, disponibil într-un singur pachet atât pentru PS5, cât și pentru PS4, cu nu mai puțin de patru jocuri incluse, la un preț redus cu 40%.

Dacă sunteți în căutarea unor titluri action/adventure, am putea să vă recomandăm (din nou) Uncharted: Legacy of Thieves Collection pentru PS5, a cărui ediție digitală beneficiază de o reducere de 60% sau pachetul A Plague Tale Bundle, ce include ambele jocuri ale seriei –  Innocence (review) și Requiem (review) –, la un preț redus cu 30%. De asemenea, pentru amatorii de co-op open-world, ediția Deluxe a jocului Gotham Knights (review) pentru PS5 beneficiază de o reducere de 60%.

În fine, FIFA 23 Ultimate Edition și Call of Duty: Modern Warfare II – Cross-Gen Bundle vă oferă acces la versiunile dedicate ambelor console (PS5 și PS4) ale acestor jocuri, fiind disponibile la prețuri reduse cu 60%, respectiv 35%.

Reducerile de primăvară disponibile pentru jocurile digitale comercializate prin intermediul PlayStation Store sunt valabile până pe 27 aprilie 2023, iar aici găsiți oferta completă.

PlayStation 5
Foto: PlayStation România
Urmărește Go4Games.ro pe Google News