Start pentru reducerile de vară pe Steam!

Autor: Cosmin Aionita | 25.06.2021
Start pentru reducerile de vară pe Steam!
Foto: Steam

După cum ne-au obișnuit în fiecare an, în această perioadă, cei de la Valve au dat startul la reducerile de vară pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri (mult) mai mici până pe 8 iulie 2021.

Pe prima pagină a Steam, printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum Halo: The Master Chief Collection, Battlefield V: Definitive Edition, State of Decay 2, Crusader Kings III, Persona 5 Strikers, Sekiro: Shadows Die Twice sau Forza Horizon 4 la prețuri reduse cu până la 88%.

Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Nu lipsesc nici jocurile românești

Din campania ce implică reducerile de vară de pe Steam nu lipsesc nici jocurile realizate în România.

Spre exemplu, titlul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, dezvoltat de studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat acum pentru numai 4,99€.

De asemenea, Gray Dawn, thriller-ul cu tematică religioasă produs de studioul Interactive Stone, poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 5,03€, cu o reducere de 70% față de prețul de bază.

Nu în ultimul rând, mai recentul first person shooter PositronX este disponibil în această perioadă, pe Steam, la un preț redus cu 50%: numai 9,99€.

Sursa: Steam